VikingHuse BYGGERÅDGIVNING
   
 
1
1
1
11
1
 
 


 
  Unikke hus-løsninger - arkitekttegnet - limtræ-søjler - lofter til kip - selvbærende - træ eller sten - kombi 1-/1½ - unik 1. sal - hems - længe-/knæk-hus - ensidig taghældning.

I og med vi arbejder med arkitekttegnede, individuelle og unikke huse, har vi ikke en 'prisliste'.
Katalog kan du se og printe direkte fra vor hjemmeside - se også nedenfor:
 
BROCHURE Vores generelle brochure kan du læse og udskrive ved klik her: Brochure.pdf
OPTIMERING PÅ DIN BYGGERUND
Du kan vælge et Viking-hus i ProjektKataloget. vi tilbyder, at indlægge det valgte Viking-hus på din byggegrund. Viking-huset har med modulsystemet en særlig høj fleksibilitet og er særlig effektiv til optimering på enhver byggegrund - i f. t. verdenshjørner, sol, terrasser, energiforbrug, mm.
BYGGEPRIS Prisen for det unikke Viking-hus eller råhus er på samme niveau som et godt typehus på markedet. Vi tilbyder, at udregne overslagspris på opførelse af et konkret Viking-projekt (baseret på erfaringer fra mere end 125 opførte Viking-huse).
REFERENCE HUSE Vi sender dig gerne en referenceliste med adresser på opførte huse i hele Danmark (kan beses udefra). Efter særlig aftale kan vi invitere indenfor i et Viking-hus i 1 plan, 1½ plan og kombi 1-/1½ plan.
  PERSONLIG BYGGERÅDGIVNING   Med vores 15 års erfaring og vort modul-design-system kan vi tilbyde optimale lavenergi-løsninger; og vi rådgiver gerne om bl. a. - afstande til naboskel, vej, mm. - højder-princip - 1-1½-kombi-planer, - lavenergiklasse - optimal placering på grunden - beskrivelse for at opnå laveste byggepris. Mere om skitser HER  
SKITSEPROJEKT Vælg som udgangspunkt en plan i ProjektKataloget eller i DesignSelv modulet www.vikinghuse.dk/modul/index.html og vi udfører et komplet skitseprojekt - pris aftales. Omfatter målefaste tegninger: plan(er), facader, hovedsnit med materialeangivelser, beliggenhedsplan på din grund, nøglespecs, oplæg til brug for forhåndsgodkendelse i kommunen og indhentning af byggepris..  
  'ARKITEKTPAKKE'
- ARKITEKT- OG INGENIØRPROJEKT
  Aftales i hvert enkelt tilfælde vedr. omfang og pris. Er en komplet ’manual’, klar til at bygge efter; inkl. 1:50 tegninger, varmetabsberegninger, statiske beregninger og ansøgning om byggetilladelse.    
  SÅDAN KOMMER DU VIDERE   Det vil glæde os, om du ønsker at gøre brug af vore tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig igen.    
         
  Se vores hjemmeside med mange værdifulde oplysninger, billeder ude/inde og meget mere - gå tilbage HER